середу, 29 січня 2014 р.

Засідання ради старійшин до Дня Соборності та Свободи України



22 січня 2013 року в читальному залі центральної районної бібліотеки відбулося засідання ради старійшин при голові Кривоозерської райдержадміністрації та голові Кривоозерської ради під головуванням голови районної ради Андрія Івахніна.

Засідання приурочене відзначенню Дню  Соборності та Свободи України – святу єднання українського народу, 95-й річниці проголошення Акту злуки. З привітальними словами до членів ради старійшин звернулася заступник голови райдержадміністрації Тамара Шпак, яка здійснила для присутніх короткий історичний екскурс цієї знаменної дати і тих подій для України та українського народу. Вона наголосила, що саме цей день – 22 січня має на меті об’єднати людей в єдиних цілях - жити і працювати в Україні і для України. Це державне свято нагадує всім нам, що у нас – єдина суверенна держава, а всі ми - представники єдиного українського народу. Тільки об’єднана і вільна Україна може ввійти до співдружності європейських держав. Лише всебічний діалог, бажання чути і розуміти один  одного приведуть нашу країну і кожного з нас до успіху. Книжкову виставку "Всім серцем любіть Україну свою" презентувала бібліограф А. Лаврик.
 Про соціально–економічне становище Кривоозерського району доповів перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації  Микола Зайцев. Виступаючий розповів про здобутки і перспективи району у різних галузях та шляхи залучення інвестицій для зростання економічного потенціалу в регіоні.
        Микола Зайцев по закінченню засідання звернувся до членів ради старійшин та запрошених з словами віри про те,  що сьогоднішні політичні події, які склалися в країні, будуть розв’язані мирно, і всі сторони знайдуть спільну мову, дослухаються один до одного та буде прийняте єдине рішення на користь України і українського народу про що в своїх виступах наголошує Президент України В.Ф.Янукович.
По закінченню заходу члени ради старійшин та запрошені відвідали виставку робіт учнів та вихованців районного будинку дитячої творчості «Соборність очима дітей ».

Немає коментарів:

Дописати коментар