пʼятницю, 20 березня 2015 р.

«Поезія –чарівна скрипка у чудовому оркестрі літератури»



       Поезія... Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Поезія збуджує душу, примушує її не черствіти, бути чуйною, відгукуючись на радощі і болі вселюдські.
       18 березня в читальній залі районної бібліотеки пройшла літературно-музична композиція «Поезія –чарівна скрипка у чудовому оркестрі літератури» присвячена Всесвітньому дню поезії, 85 річниці від дня народження Ліни Костенко та 120 річниці від дня народження Максима Рильського.
На захід бібліотекарі запросили учнівську молодь професійно-аграрного ліцею з керівниками Уліцькою Р.Г. та Єфімовою С.В. Бібліотекар юнацької кафедри видачі літератури Ріта Вусатенко ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом Ліни Василівни та Максима Тадейовича.

На екран проектувались фотографії поетів, відеозаписи віршів «Доля», «Крила», «Мова», звучали записи пісень покладені на слова Ліни Костенко «Ранок», «Між іншим», «Вечірнє сонце» у виконанні Ольги Богомолець, учні ліцею Мельник Анна, (28 група), Кириленко Аліна (15 група), Ткачук Андрій (7 група) майстерно читали вірші поетів з різних носіїв інформації,  здійснили віртуальну подорож музеєм Максима Рильського. 

На завершення класний керівник Уліцька Р.Г. висловила вдячність працівникам бібліотеки за змістовний захід.
Кузьмінська В. методист

Немає коментарів:

Дописати коментар