пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

                                                            Їх об’єднала поезія…
25 жовтня в Центрі вільного доступу до мережі інтернет центральної районної бібліотеки в форматі інтернет-діалогу відбулась творча зустріч наших місцевих майстрів пера з поетом Первомайщини Усатюк Григорієм Івановичем. Завідуюча відділом обслуговування Первомайської ЦРБ Колесніченко Г.М. познайомила присутніх з літературною Первомайщиною та особисто з Григорієм Івановичем.
 Григорій Іванович – уродженець села Болеславчик, Первомайського району. Закінчив середню школу №17 та Миколаївський педагогічний інститут. Працював  учителем української мови та літератури в школах міста і району, небайдужий до поетичного слова – писав вірші. Григорій  Іванович -  автор поетичних збірок  «Пісня весняного степу» та  «Подзвіння».
В свою чергу директор Кривоозерської ЦБС Раїса Андріївна Черепанова познайомила первомайців з літературною роботою поетичного клубу «Автограф душі» та збірками наших поетів з Кривоозерщини. 
На скайп-зустріч були запрошені члени районного поетичного клубу «Автограф душі» Черевична Н.І. та Іванова М.Ю. Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Поети розповідали про себе, читали вірші.
По закінченню заходу Раїса Андріївна  висловила надію, що такі зустрічі з поетами сусідніх районів стануть традиційними.
В скайп-зустрічі взяли участь бібліотекарі Первомайської  та Кривоозерської ЦБС, любителі поетичного слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар