пʼятницю, 15 листопада 2013 р.


            13 листопада  за ініціативи сільського бібліотекаря Луканівської сбф Сініціної К.Г. та шкільного бібліотекаря Ясінської  В.М. при підтримці працівників районної бібліотеки та  районного Будинку культури в Луканівському сільському Будинку культури відбулася зустріч з членом поетичного клубу «Автограф душі», жителькою села Секретарка, громадського діяча Круглик Лідією Петрівною.
Під час заходу вона презентувала свою нову збірку «Гіркий спомин», приурочену 80 річчю  вшануванню жертв голодомору на Україні. Лідія Петрівна розповіла присутнім про свій життєвий та творчий шлях. Луканівці стали першими слухачами ще ніде не опублікованими новими творами поетеси.
             На заході були присутні голова РДА Л.А. Рольян, керуюча сектором культури Б.М. Чернега, сільський голова О.А. Люшенко, працівники РБК та районної та дитячої бібліотек, вчителі та учні Луканівської ЗОШ, жителі села. Мета заходу – виховувати у підростаючого покоління повагу до історичного минулого, зберегти пам’ять про всіх, хто не дожив, недолюбив, пам’ятати  про живих та ненароджених…

Немає коментарів:

Дописати коментар